• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 30 dagen bedenktijd + 3 jaar garantie
  • Lage prijzen en ruim assortiment
2% korting? Klik hier!
WENBIN Armor Hoesje voor iPhone 11 - met Kickstand en Camera Slide - Magneet Grip Cover - Groen
Armor Hoesje voor iPhone 11 - met Kickstand en Camera Slide - Magneet Grip Cover - Groen €17,95 €36,95

Armor Hoesje voor iPhone 11 - met Kickstand en Camera Slide - Magneet Grip Cover - Groen

€36,95 €17,95Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 5-8 werkdagen
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
    • Koop 2 voor €16,16 per stuk en bespaar 10%
    • Koop 5 voor €14,36 per stuk en bespaar 20%
    • Koop 10 voor €12,57 per stuk en bespaar 30%
Informatie

Bescherm je iPhone met het stijlvolle en robuuste Armor Hoesje. Dit heavy duty hoesje biedt optimale bescherming en functionaliteit, inclusief een kickstand, camera slide, en magnetische grip. 

Beschikbare Kleuren:
Dit stevige hoesje is verkrijgbaar in acht stijlvolle kleuren: zwart, blauw, groen, rood, wit, roze, roze-groen en groen-roze. Kies de kleur die het beste bij jouw stijl past!

Heavy Duty Bescherming: Het Armor Hoesje biedt een robuuste bescherming dankzij de meerdere lagen van TPU en PC materiaal. Dit maakt het hoesje uiterst duurzaam en bestand tegen stoten, vallen en andere dagelijkse slijtage.

Kickstand & Magneet Grip: Het hoesje is voorzien van een ingebouwde kickstand, perfect voor handsfree gebruik zoals het bekijken van video's of videobellen. Daarnaast zorgt de ingebouwde magneet voor extra grip en gebruiksgemak, vooral in combinatie met magnetische accessoires.

Camera Slide: Bescherm je camera met de handige camera slide. Deze kan eenvoudig geopend en gesloten worden, zodat je camera veilig blijft wanneer je deze niet gebruikt.

Verhoogde Bezel: De verhoogde rand biedt extra bescherming voor je scherm en camera. De opstaande rand van 3mm zorgt ervoor dat je iPhone veilig blijft, zelfs als deze plat op een oppervlak ligt.

Opslag voor Kaart of Contant Geld: Het hoesje heeft een praktische opbergmogelijkheid voor één belangrijke kaart of wat contant geld, waardoor je altijd je essentials bij de hand hebt.

Kies voor het Armor Hoesje voor een perfecte combinatie van bescherming, functionaliteit en stijl!

? Uitstekende bescherming voor uw iPhone ? Alle knoppen en poorten zijn toegankelijk
? Camera slide ? Magnetische kickstand
Geschikt voor: iPhone 11


Een iPhone hoesje kopen is zo gebeurd!

ProductID:

303702893

Betaalmethoden
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »