• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 30 dagen bedenktijd + 3 jaar garantie
  • Lage prijzen en ruim assortiment
2% korting? Klik hier!
Lenovo Externe SSD Kaart - USB Harde Schijf - 32 TB - Geheugen Kaart voor PC / Laptop - Zilver
Externe SSD Kaart - USB Harde Schijf - 32 TB - Geheugen Kaart voor PC / Laptop - Zilver €114,95 €194,95

Externe SSD Kaart - USB Harde Schijf - 32 TB - Geheugen Kaart voor PC / Laptop - Zilver

€194,95 €114,95Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 5-8 werkdagen
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
    • Koop 2 voor €112,65 per stuk en bespaar 2%
    • Koop 5 voor €110,35 per stuk en bespaar 4%
    • Koop 10 voor €108,05 per stuk en bespaar 6%
Informatie

De Lenovo Externe SSD Kaart biedt ongeëvenaarde opslagopties, verkrijgbaar in capaciteiten van 1 TB, 2 TB, 4 TB, 8 TB, 16 TB, 32 TB, tot maar liefst 64 TB. Ondanks het compacte formaat, biedt deze SSD-kaart een enorme hoeveelheid opslag voor al je bestanden, van dagelijkse documenten tot omvangrijke multimedia.

Supersnelle Prestaties met USB-C 3.1
Uitgerust met een USB-C 3.1-interface, levert deze SSD-kaart razendsnelle dataoverdracht, ideaal voor het werken met grote bestanden en het snel verplaatsen van data tussen apparaten. Dankzij de snelheid van USB-C 3.1 kun je rekenen op soepel en efficiënt werken, zonder vertragingen.

Breed Compatibel met Alle Besturingssystemen
De Lenovo Externe SSD Kaart werkt perfect met Windows, Mac OS, en Linux, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor zowel thuis- als professionele gebruikers. Je kunt eenvoudig bestanden delen en overdragen tussen verschillende platforms, zonder compatibiliteitsproblemen.

Stijlvol Design in Meerdere Kleuren
Deze SSD-kaart is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol ontworpen. Kies uit zwart, zilver, rood of blauw om jouw voorkeur te matchen. Het slanke en moderne ontwerp zorgt ervoor dat het apparaat overal gemakkelijk mee naartoe genomen kan worden, zonder in te boeten op prestaties.

De Lenovo Externe SSD Kaart combineert grote opslagcapaciteit, snelheid, en een aantrekkelijk ontwerp, en is de perfecte keuze voor gebruikers die een betrouwbare, draagbare opslagoplossing zoeken voor al hun belangrijke bestanden.

Specificaties  
Merk: Lenovo
Kleur: Zilver
Type: Externe SSD Kaart
Bruikbaar voor: PC en laptop
Capaciteit: 32 TB
Interface type: USB-C 3.1
Pakket bevat: 1x Lenovo Externe SSD Kaart

 

ProductID:

306140927

Betaalmethoden
10,0 / 10
Dieter 14 Oktober 2024

Een overzichtelijk site waar je echt veel kan kopen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »