• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 30 dagen bedenktijd + 3 jaar garantie
  • Lage prijzen en ruim assortiment
2% korting? Klik hier!
VRPARK J60 Virtual Reality 3D Bril met Koptelefoon - Voor 4,5 tot 6,7 inch Telefoons - Wit
J60 Virtual Reality 3D Bril met Koptelefoon - Voor 4,5 tot 6,7 inch Telefoons - Wit €44,95 €74,95

J60 Virtual Reality 3D Bril met Koptelefoon - Voor 4,5 tot 6,7 inch Telefoons - Wit

€74,95 €44,95Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 5-8 werkdagen
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
    • Koop 2 voor €40,46 per stuk en bespaar 10%
    • Koop 5 voor €39,56 per stuk en bespaar 12%
    • Koop 10 voor €38,21 per stuk en bespaar 15%
Informatie

Ontdek de VRPARK J60 Virtual Reality 3D Bril, de perfecte metgezel voor jouw smartphone. Of je nu een film wilt kijken, games wilt spelen of gewoon de wonderen van de virtuele realiteit wilt verkennen, deze bril brengt jouw ervaringen naar een geheel nieuw niveau.

Compatibiliteit met jouw apparaat De VRPARK J60 is compatibel met smartphones van 4,5 tot 6,7 inch, waardoor een breed scala aan telefoons kan worden gebruikt. Dit zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van virtual reality, ongeacht het model van jouw telefoon.

Indrukwekkende visuele helderheid Met een lensdiameter van 42 mm en een gezichtsveld van 110° (FOV) biedt de VRPARK J60 een adembenemende kijkervaring. Dompel jezelf onder in levensechte beelden en geniet van een breed scala aan content met verbluffende helderheid en details.

Eenvoudige aanpassing De interpupillaire afstand kan eenvoudig worden aangepast, zodat je altijd de perfecte afstelling kunt vinden voor jouw ogen. Dit zorgt voor optimaal comfort en een scherp beeld, ongeacht jouw oogafstand.

Verbinding met audio Dankzij de 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting kun je eenvoudig jouw smartphone aansluiten voor een meeslepende audio-ervaring. Geniet van kristalhelder geluid terwijl je de virtuele wereld verkent.

Aanpasbaar aan bijziendheid De VRPARK J60 is ook geschikt voor mensen met myopie tot 600°. Pas de focus aan en geniet van een heldere weergave zonder dat je je bril hoeft te dragen. Dit maakt de VRPARK J60 toegankelijk voor iedereen, ongeacht hun zicht.

Samenvatting De VRPARK J60 Virtual Reality 3D Bril combineert geavanceerde technologie met gebruiksgemak, waardoor het een ideale keuze is voor iedereen die de wereld van VR wil ontdekken. Dankzij de brede compatibiliteit, aanpasbare functies en comfortabele pasvorm biedt deze bril een ongeëvenaarde ervaring. Stap in de toekomst van entertainment met de VRPARK J60!

Specificaties  
Merk: VRPARK
Model: J60
Type: Virtual Reality (VR) bril
Ondersteuning 4,5 tot 6,7 inch smartphones
Kijkhoek: 110°
Afmetingen: 210 * 200 * 110 mm
Pakket bevat: 1x Virtual Reality Bril

 

ProductID:

302240084

Betaalmethoden
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »