• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 30 dagen bedenktijd + 3 jaar garantie
  • Lage prijzen en ruim assortiment
2% korting? Klik hier!
Stuff Certified® RC Dinosaurus (Ankylosaurus) met Afstandsbediening - Bestuurbaar Speelgoed Dino Robot - Bruin
RC Dinosaurus (Ankylosaurus) met Afstandsbediening - Bestuurbaar Speelgoed Dino Robot - Bruin €42,95 €69,95

RC Dinosaurus (Ankylosaurus) met Afstandsbediening - Bestuurbaar Speelgoed Dino Robot - Bruin

€69,95 €42,95Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 5-8 werkdagen
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
    • Koop 2 voor €42,09 per stuk en bespaar 2%
    • Koop 5 voor €41,23 per stuk en bespaar 4%
    • Koop 10 voor €40,37 per stuk en bespaar 6%
Informatie

De RC Dinosaurus (Ankylosaurus) met Afstandsbediening is een spannend en interactief speelgoed dat kinderen urenlang speelplezier biedt. Met realistische bewegingen en geluiden brengt deze bestuurbare dinosaurus de prehistorische wereld tot leven.

Infraroodsensor voor eenvoudige bediening

Met de ingebouwde infraroodsensor is deze dinosaurus eenvoudig te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Kinderen kunnen moeiteloos commando's geven en de dinosaurus laten bewegen zoals ze willen.

Realistische bewegingen en geluiden

De RC Dinosaurus heeft vier afzonderlijk bewegende poten, waardoor het lijkt alsof hij echt loopt. Daarnaast zorgt een zwaaiende staart voor extra realisme tijdens het bewegen. Deze kenmerken maken het spelen met de dinosaurus een boeiende ervaring die de verbeelding van kinderen prikkelt.

Ingebouwde luidspreker voor angstaanjagende brullen

Met een ingebouwde luidspreker kan de dinosaurus angstaanjagende brullen produceren, waardoor de speelervaring nog meeslepender wordt. Kinderen zullen genieten van het imiteren van het geluid van een echte dinosaurus terwijl ze door de kamer lopen met hun RC-vriend.

De RC Ankylosaurus niet alleen leuk, maar ook educatief. Het stimuleert fantasierijk spel en leert kinderen tegelijkertijd over dinosaurussen en hun bewegingen. Met dit interactieve speelgoed kunnen kinderen de wereld van de prehistorie verkennen en avonturen beleven zoals nooit tevoren.

Specificaties  
Type: Ankylosaurus
Kleur: Bruin
Batterij dinosaurus: 2* AAA (niet inbegrepen)
Batterij afstandsbediening: 3* AAA (niet inbegrepen)
Afstandsbediening frequentie: 2.4 GHz
Bedieningsafstand: 10 meter
Afmetingen: 24 * 11 * 8 cm
Pakket bevat: 1x RC Ankylosaurus
1x Afstandsbediening
1x Handleiding

ProductID:

300181956

Betaalmethoden
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »